За пријавување на проблеми и барање на поддршка во врска со користењето на iKnow системот ве молиме да го користите системот за електронска поддршка со отворање на т.н. тикет! Притоа, користете го овој линк и изберете го соодветниот факултет во полето УКиМ-членка. Барањата за поддршка упатени кон официјалните е-адреси на Универзиететот ќе бидат занемарени!
Информации во врска со iKnow системот
Се наоѓате на формата за најава на системот со студентски сервиси iKnow. Употребете го своето корисничко име и лозинка за да се најавите. Системот iKnow во почетната фаза е достапен за студентите и вработените на универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје.
Најава на iKnow системот

Заборавена лозинка?